Voor particulieren en ondernemers

Events

Een babyborrel, huwelijksfeest of ander evenement gepland? Wij bieden een pakket aan waarbij u zelf geen moment van het gebeuren hoeft te missen. Terwijl u geniet van het feest, zorgen wij voor de herinneringen. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook ter plaatse foto’s drukken als aandenken of de beelden verwerken in een prachtig bedankkaartje.

Studio

Caparzo werkt samen met enkele externe fotostudio’s zodat u steeds een studio in uw buurt vindt. We hebben daarnaast ook een mobiele studio ter beschikking, handig voor klanten die minder mobiel zijn en graag school- of pasfoto’s willen laten nemen.

Fotosessie

Zeg het met een foto. Boek een geweldige fotosessie samen met uw man of vrouw, vrienden of familie, uw gezin of zelfs uw huisdier. Mag het wat meer zijn, denk dan aan een sensuele boudoirshoot als verrassing of geschenk.

Bedrijf

Voor een bedrijf is zichtbaarheid van cruciaal belang. U wil natuurlijk gevonden worden door uw klanten, maar u wil ook tonen waar uw bedrijf voor staat. Knappe beelden van uw pand, een blik achter de schermen van de productielijn, een inkijk in uw technologisch proces of een visuele weergave van uw diensten kunnen potentiële klanten over de streep trekken. Verder helpen we ook graag met beelden voor uw website, folder, showroom of beursstand.

Immo

Huis aan het bouwen of verbouwen? Wij helpen u om schitterende foto’s te maken van het eindresultaat of alles vast te leggen in duidelijke voor- en nafoto’s. Dankzij onze statieven en drones is geen project ons te groot. Voor vastgoedkantoren en makelaars bieden we bovendien een jaarpakket aan. Zo kan u met onze foto’s de beste kopers aantrekken.

Product

Met behulp van degelijke productfotografie krijgen uw producten extra waarde en aantrekkingskracht. Wij zorgen voor de perfecte setting, belichting en afwerking om je webshop, verpakking of brochure te voorzien van stijlvolle, professionele foto’s waaraan uw klanten niet kunnen weerstaan.

Onze samenwerkingen :