Caparzo | | Services

“Great minds think alike. Caparzo voldoet altijd zo correct mogelijk aan uw wensen. We geloven in organisatie, structuur en zoveel mogelijk informatie delen. In onze samenwerking met u streven we zo naar perfectie.”

TEAM & SUPPORT :

emily caparzo

Emily Van Campenhout

Copywriter - Social Media

“Met sterke content verbindt Content Whale het juiste publiek met uw merk. We brengen uw boodschap op een jonge, creatieve manier die aanzet tot actie. Dat doen we bovendien snel en zonder al te veel gedoe, straight to the point.”

Monkey Bussines caparzo services

Timothy Caparzo Vanderhispaillie

Zaakvoerder

“Al van kinds af aan was ik geprikkeld door kunst, fotografie en film. Doorheen de jaren evolueerde die passie voor schetsen, graffitikunst, airbrush en analoge fotografie naar de digitale wereld in de vorm van grafische vormgeving en webdesign. Ik hou van persoonlijk contact en ga liever tien keer langs bij mijn klant om het precies juist te hebben. Al beschik ik uiteraard ook over de digitale tools om vanop afstand te kunnen werken.”

Evy Podevyn

COPYWRITER - BLOGSTER

"Sociapoint vertaalt uw teksten naar een samenhangend verhaal, met de nodige speelsheid en finesse. Wij laten uw woorden spreken, met een creatieve ondertoon belanden die ongetwijfeld tot bij de juiste doelgroep"

" ART ENABLES US TO FIND OURSELVES AND LOSE OURSELVES AT THE SAME TIME." - THOMAS MERTON

Hoofdsponsor september 2020

Join the team ?