“Great minds think alike. Caparzo voldoet altijd zo correct mogelijk aan uw wensen. We geloven in organisatie, structuur en zoveel mogelijk informatie delen. In onze samenwerking met u streven we zo naar perfectie.”

 

Onze visie

iedere onderneming, ongeacht de grootte, het recht heeft om gezien te worden. Een goede visuele communicatie, zowel online als offline, is een belangrijk hulpmiddel om je verhaal naar je doelgroep te brengen. Het zorgt ervoor dat je klant je vertrouwt en je product of dienst wilt kopen.

Een aantrekkelijk en onmiddellijk herkenbaar logo, een gebruiksvriendelijke website die duidelijk je missie weergeeft en die je nieuwe klanten oplevert, een illustratie om jouw boodschap op een ludieke manier over te brengen, foto’s met een sfeer van vertrouwen en professionaliteit… Daar staan wij voor.

Ons doel? Jouw verhaal vormgeven en je onderneming professioneel doen opvallen!

Ontmoet onze team & support

“Sociapoint vertaalt uw teksten naar een samenhangend verhaal, met de nodige speelsheid en finesse. Wij laten uw woorden spreken, met een creatieve ondertoon belanden die ongetwijfeld tot bij de juiste doelgroep”

TIMOTHY VANDERHISPAILLIE

FILM | FOTOGRAFIE - PROGRAMMING
WEB DEVELOPMENT - MARKETING

ZAAKVOERDER - CAPARZO

“Al van kinds af aan was ik geprikkeld door kunst, fotografie en film. Doorheen de jaren evolueerde die passie voor schetsen, graffitikunst, airbrush en analoge fotografie naar de digitale wereld in de vorm van grafische vormgeving en webdesign. Ik hou van persoonlijk contact en ga liever tien keer langs bij mijn klant om het precies juist te hebben. Al beschik ik uiteraard ook over de digitale tools om vanop afstand te kunnen werken.”

“Een nieuw logo voor uw bedrijf, een geboortekaartje voor de kleine spruit,…  Pixol  brengt uw communicatie op & top in orde. Van ontwerp tot het ambachtelijk drukken op een letterpress drukpers.”

" ART ENABLES US TO FIND OURSELVES AND LOSE OURSELVES AT THE SAME TIME."
- THOMAS MERTON-

Caparzo legt uw mooiste momenten vast op de gevoelige plaat. Van huwelijksfotografie of babyfoto’s tot vastgoed- of bedrijfsfotografie, wij luisteren naar uw wensen.

Een bewegend beeld zegt meer dan duizend woorden. Wij zetten uw idee om in een prachtige promovideo, trouwreportage of bedrijfsfilm.

Caparzo Creative Arts tovert in no time uw wensen om tot een knap grafisch ontwerp, van illustraties, logo’s en 3D-ontwerpen tot bestickering of cut-outs.

Nood aan een duidelijke, overzichtelijke website of webshop die klanten naar uw bedrijf lokt? Caparzo levert een afgewerkt product én helpt u met uw sociale media kanalen.

Wil je een deel worden van ons Team ?

Dutch NL English EN French FR
Scroll to Top