Uw ideale social media strategie

Houd uw klanten op de hoogte van uw promo’s en nieuwe producten, inspireer hen met uw tips en tricks of toon hen het gezicht achter uw bedrijf. Sociale media is niet meer weg te denken uit een goede marketingstrategie. Is uw zaak nog niet aanwezig op sociale media of weet u niet goed hoe u uw online doelpubliek moet bereiken, dan schiet Caparzo u te hulp.

pexels-pixabay-248021-scaled-owha8734bws9ns8k6wgwr41ixsurvgtq3emqpx0ok8
pexels-ketut-subiyanto-4353618-scaled-owhae2kpe2fwxfvvb4lzysb53mt9q7iznm5n80cgjc
UW WENS, ONZE MISSIE

Mijn missie is om uw wensen op gang te krijgen via digitale werelden.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Wij maken het tot onze missie om uw bedrijf zichtbaarheid te geven via sociale media en uw doelpubliek te bereiken met de juiste content en tone of voice. Caparzo ondersteunt uw bedrijf bij het uitwerken van een socialemediastrategie en het opstellen van aantrekkelijke social posts of advertenties. Tot slot bieden we ook een persoonlijke opleiding aan waarbij we de nieuwste tips en tricks meegeven op vlak van sociale media.

Wij zorgen voor uw aanwezigheid op volgende sociale media:

FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

PINTEREST

LINKEDIN

YOUTUBE

ENKELE GETUIGENISSEN
"Caparzo iemand die van aanpakken weet! Hij is een gedreven, sociaal persoon die heel behulpzaam is en die moeite doet om het mij echt te laten begrijpen. Al moest ik hem 10 keer telefonisch contacteren om hulp wegens een "icoontje" dat ik niet vond of om statistieken te bekijken ... Hij kwam altijd te hulp en dat zonder extra kosten."
Roland Gilbert
Winkeleigenaar
"Ik had hun nummer gekregen via een kennis van mij die ook een zaak had. Sociale media is echt NIETS voor mij, maar ik wou het toch proberen ... Na een individuele opleiding was ik verbaasd hoeveel informatie en reclame je GRATIS kan maken! Ongelooflijk! In 2 uur tijd heb ik enorm veel bijgeleerd en verbaasd opgekeken van deze socialemediamarketing."
Cecile V
Schoonheidsspecialiste
Dutch NL English EN German DE Polish PL
error: Content is protected !!