Welkom tot de digitale werelden

Nood aan een duidelijke, overzichtelijke website of webshop die klanten naar uw bedrijf lokt? Caparzo levert een afgewerkt product, klaar voor gebruik en voorzien van duidelijke, wervende teksten. We zorgen voor een website of webshop die er goed uitziet op elke drager, van desktop tot tablet en smartphone.

Daarbij houden we altijd rekening met uw wensen en de behoeften van uw bedrijf. Webdesigner uit west-vlaanderen die door de digitale wereld en ook hulpmiddelen zich overal kan beschikbaar maken om u optimaal te helpen.

SEO ? SEA ? WORDPRESS ? MAGENTO ? Begint u al te paniekeren ? Geen nood, wij geven je professioneel advies en hulp. Wij bouwen uw website op van A-Z-###

SEO ? SEA ?

Gevonden worden op Google, daar draait het om de dag van vandaag. Met allerhande SEO-technieken (Search Engine Optimization) gaan wij ervoor zorgen dat je website hoog scoort in Google voor de juiste zoektermen. Reken er maar op dat je concurrenten het ook doen!

Op korte termijn helemaal bovenaan de zoekresultaten van Google staan? Dat kan met de betalende advertentiedienst Google Adwords.

Teksten die de mensen overtuigen

Overal valt er wel een mouw aan te passen, maar niet aan de Nederlandse taal. Er zijn bepaalde regels te volgens, maar af en toe mogen we eens buiten de lijntjes kleuren. Zo verzorgen we dan ook graag uw teksten. 

Zowel met serieuze als ook met speelse onderwerpen proberen we -met woorden weliswaar-mensen te raken. Een vlotte, doordachte tekst die mensen prikkelen om verder te lezen.

Link je socials !

Ook social media is belangrijk op je website: laat bezoekers weten op welke social media-kanalen je bedrijf zit en laat ze meteen nieuwtjes delen of liken. Actief gebruik van social media kan je online vindbaarheid behoorlijk vergroten. Het spreekt voor zich dat wij alle relevante sociale netwerken integreren in je website.

Indien gewenst is er ook een onderhoudsplan

Uiteraard is het bij onze professional/Unlimited pakket altijd mogelijk om al uw taken, plugs, berichten en pagina’s zelf te beheren en aanpassen. Maar toch kiezen veel klanten voor een onderhoudsplan. Ze nemen deze plan omdat ze zich liever 100% willen focussen op hun activiteiten. 

Met het Caparzo services-onderhoudsplan kan je namelijk alle aanpassingen en posts (reclame, acties,…)  op de website aan ons overlaten. Je bezorgt ons de nodige informatie en wij zorgen ervoor dat alles netjes en correct op de website verschijnt.

Hierbij zorgen we dan ook dat alles up-to-date blijft voor jw documentatie, plug-ins en veiligheid, waarbij we garanderen dat er elke maand een back-up wordt genomen van uw website (mits bespreking ook al uw mail accounts)

Kortom, met het Caparzo services-onderhoudsplan slaap je op beide oren.

We zijn ook terug te vinden op: Erkende Webdesigners Belgie

Dutch NL English EN German DE Polish PL
error: Content is protected !!